Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Hidvégi Portugáliában

Szerző: matsz - 2016-04-05 15:48:06


Már a portugáliai Anaidában edzőtáborozik Hidvégi Vid, aki a tornászok április 16-án kezdődő riói tesztversenyén érdekelt.

Az olimpiai 8. helyezett Hidvégi vasárnap utazott el edzőjével, Laufer Bélával a portugál edzőtáborba, ahol egy hetet tölt a tesztverseny előtt. A világbajnoki 5. helyezett elmondta, hogy elkapta az influenzát, ez egy kicsit visszavetette az edzésben. Az utazás előtt még itthon imitálták a tesztversenyt, vagyis bemutatta a versenygyakorlatokat olyan sorrendben, ahogy Brazíliában lesz, gyűrűvel kezdtek és lólengéssel fejezték be.

Hidvégiék április 12-én érkeznek meg Rióba, míg a férfiak közül a tesztversenyen szintén induló Kardos Botond április 12-én indul Budapestről. A viadalon az egyéni összetett alapján lehet olimpiai kvótát szerezni, de csak egy főnek.

Hidvégi Vid:
A múlt héten már sikerült gyakorlatoznom a betegségem után, ha ez a hét is olyan jól megy Portugáliában, akkor szerintem nem lesz gond, minden gyakorlatom rendben lesz. Ugyanolyan keményen dolgozom, mint otthon, napi két edzéssel. Úgy érzem, az egyik legnehezebb dolog a tesztversenyen az lesz, hogy az utolsó szer a ló. Igaz, hogy a legerősebb szerem, de éppen ezért kétszer olyan nehéz is, most ehhez kell hozzászoknom.

2016 áprilisi hírek

Hírarchívum