Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Edzés zöld pódiumon

Szerző: matsz - 2016-04-15 02:41:26


Sikeresen teljesítette pódiumedzést a riói Olimpiai Arénában Hidvégi Vid és Kardos Botond a tornászok tesztversenyén.

Pódiumezés a riói tesztversenyen

Hidvégiék gyűrűn kezdtek, az olimpiai nyolcadik helyezett próbálta kímélni fájós lábát, és több szeren is csak gyakorlatrészeket mutatott be, de lólengést például hibátlanul teljesítette.

A várakozásoknak megfelelően mutatkozott be Kardos Botond, edzője Reszeli Péter szerint ugráson és talajon kiemelkedett, de még neki is szoknia kell a környezetet.

Pénteken a nők pódiumedzése következik, ahol a magyarok közül Makra Noémi és Kovács Zsófia érdekelt.

Hidvégi Vid:
Az Achillesem sajnos továbbra is fáj, ezért is döntöttünk úgy edzőmmel, hogy a lábszereken kímélem magam, és a szombati tesztversenyre koncentrálunk. A pódiumedzésen volt több szer is, amely jól ment, például a lólengéssel elégedett vagyok. Most tartunk a harmadik napnál, és még érzem az átállás nehézségeit, pénteken délelőtt még egy szeres edzés vár rám, délután pedig pihenő jön, és a szombati tesztversenyre koncentrálok.
Kardos Botond:
Nagyon szeretek a pódiumon edzeni, így ezt a mostanit is nagyon élveztem. Egyáltalán nem stresszeltem, jól mentek a gyakorlatok, a végére, a lólengésre kicsit elfáradtam. Szerintem nagyon jó volt a hangulat, azt azonban furcsáltam, hogy zöld volt a pódium, ilyet még nem láttam. Pénteken délelőtt még egy erősítés vár rám, délután pedig még szerre megyek.

2016 áprilisi hírek

Hírarchívum