Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Ritmikus gimnasztika Eb – Elindult a hivatalos honlap

Szerző: matsz - 2017-01-20 18:48:03


Elindult a budapesti ritmikus gimnasztika Eb hivatalos honlapja. A portálon megtalálható a májusi kontinensbajnokság részletes programja, valamint elolvashatók a 33. kontinensbajnoksággal kapcsolatos egyéb információk.

A 2017-es budapesti ritmikus gimnaszitka EB hivatalos honlapja

Körmendy-Ékes Judit, a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség elnöke a kontinensbajnokság sajtócsapatának elmondta, a sportágban 2017-ben a budapesti Eb lesz a legrangosabb nemzetközi esemény, ezt szem előtt tartva készítették el a honlapot is.

„Rendkívül hatékony és tettre kész szervező bizottság állt fel, amely a legaprólékosabban készíti elő a májusi világversenyt. A honlapon természetesen helyet kaptak azok a fontos információk, amelyek a versenyzőknek és stábjaiknak, valamint a pontozóbíróknak szólnak, de a sportág rajongói is folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb aktualitásokról, mint ahogy a sajtó munkatársai is. Az Eb-k történetében először az összes induló regisztrációja elektronikusan történik a honlapon keresztül, ahol már most is láthatók sportágunk fiatal tehetségei és a felnőtt egyéni válogatott tagjai” – mondta Körmendy-Ékes Judit.

Az Európa-bajnokság honlapja a www.rgbudapest.hu címen érhető el.

A budapesti ritmikus gimnasztika Eb-t május 19-én, 20-án és 21-én bonyolítják le a Papp László Budapest Sportarénában.

2017 januári hírek

Hírarchívum