Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Torna: Csillag Tünde utolsó fellépése a Csillag Gálán

Szerző: matsz - 2017-02-23 13:35:21


A Világkupa-ezüstérmes, Eb 8. helyezett tornász, Csillag Tünde ünnepélyes keretek között vonul vissza szombaton, február 25-én a szombathelyi Arena Savariában megrendezésre kerülő Csillag Gálán, amely egyben a szombathelyi női torna 25. születésnapjának a gálája is.

A nagyszabású rendezvény - amelyen a szombathelyi tornászok apraja-nagyja felvonul és produkciókat ad elő - egyik különlegessége az élő dobzenére bemutatott gerenda show, felemáskorlát bemutató, air track és gumiasztal produkciók. Az est fényét tovább emeli, hogy egy-egy előadás közben lángra lobbannak Ziskó Olivér dobverői, ez pedig egy kivételes látványt és hangulatot ad az egész shownak. Az est zárásaként Csillag Tünde különleges búcsúprodukcióját is megtekinthetik a nézők: „A gálára egy tánccal készülök, amely a pályafutásomat meséli el, a koreográfia nem az akrobatikára épül, egy francia számra fogok táncolni, és teljes egészében az én életemről fog szólni. A pályafutásom hullámzó volt, több volt a jó, mint a rossz, de nem bánok semmit sem, ez is címe az előadásomnak. Ez egyébként így is van, tényleg nem bánok semmit, ha tehetném, újra kezdeném.”

A sportolónő - aki 41-szeres válogatottként részt vett 7 Európa-bajnokságon, 3 világbajnokságon és 13 Világkupán, hazai versenyek közül magyar bajnokságon 12 aranyat, 26 ezüstöt és 9 bronzérmet szerzett - nem vonul vissza teljes mértékig, hiszen a torna és a szombathelyi klub akkora szerelem számára, hogy nem tud és nem is szeretne megválni a tornától: ”Jelenleg Szombathelyen edzősködöm, van egy csoportom, ősztől pedig jönnek fel az óvodások. Új elsősökkel foglakozni nem egyszerű, viszont nagyon tetszik, mentálisan fárasztóbb, mint a torna, de nagyon élvezem a gyerekek közösségét.”

2017 februári hírek

Hírarchívum