Változás az ügyfélfogadási időben

Az ügyfélfogadás a nyári szabadságolások miatt július 1-ig szünetel. Sürgős esetben kérjük, hogy a szövetség email-címén keressenek bennünket.Az aranyérmes junior gyakorlatFontos információ

Kedves Egyesületek, tagok és munkatársak!

Ezúton szeretnénk Önöket megkérni, hogy amennyiben a Szövetségnek címzett elektronikus levélre egy-két napon belül nem érkezik válasz, úgy telefonon legyenek szívesek érdeklődni.
Bizonyos levelező rendszerek esetében (főként freemail) a Szövetségbe küldött levelek nem érkeznek meg, illetve a Szövetség által küldött levél is azonnal visszaérkezik, melyben azonban fontos információk lehetnek.Hírek, aktualitások

MATSZ: Féltávnál az Európa Játékok

A Magyar Torna Szövetség által delegált sportolók közül a ritmikus gimnasztikázó Pigniczki Fanni, illetve az Európa-bajnok Bali Dániel-Mazács Fanni kettős számára befejeződtek az Európa Játékok.

Tovább...

MATSZ: Indulásra kész a csapat az Európa Játékokra

A június 21-30. között megrendezendő minszki Európa Játékokra a Magyar Torna Szövetség égisze alá tartozó szakágak összesen nyolc kvótát szereztek: férfi tornában, női tornában, ritmikus gimnasztikában és aerobikban, és most már valamennyi szakágban kialakult az indulók névsora.

Tovább...Állásajánlat

A Monor SE Rg csapata, megnövekedett gyermek létszáma miatt edzőt keres és tánc tanárt,szabadidős versenyző csoportjához.
Érdeklődni: Ilg Éva Szakosztályvezetőnél. Tel: +3620-438-8444Közösség


Fotók

Letöltések