csoportos gimnasztika betanítás

Tisztelt Érdeklődők!
2018. január 20-án (szombaton) a Gloriett Sportiskolai Általános Iskolában I-II-III korcsoportos, csoportos gimnasztika betanítás kerül megrendezésre. (Gloriett Sportiskolai Általános Iskola, 1186 Budapest, Tövishát utca 8., bejárat a buszmegálló felől.)
A részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékukat legkésőbb január 17-éig jelezzék a csillag.andrea.x@gmail.com e-mail címen, melyben szíveskedjenek feltüntetni, hány fővel kívánnak részt venni az eseményen. Az edzőkkel és a testnevelőkkel a gyerekek is részt vehetnek a betanításon.
I. korcsoport: 10-11 óra között
II. korcsoport: 11-12 óra között
III. korcsoport: 12-13 óra között

A betanítással párhuzamosan a Gloriett SE dresszbörzét tart, ahol használt dresszeket és kéziszereket lehet eladni illetve venni. A dresszbörzével kapcsolatban további információkért Csillag Andreát keressék a csillag.andrea.x@gmail.com e-mail címen.Fontos információ

Kedves Egyesületek, tagok és munkatársak!

Ezúton szeretnénk Önöket megkérni, hogy amennyiben a Szövetségnek címzett elektronikus levélre egy-két napon belül nem érkezik válasz, úgy telefonon legyenek szívesek érdeklődni.
Bizonyos levelező rendszerek esetében (főként freemail) a Szövetségbe küldött levelek nem érkeznek meg, illetve a Szövetség által küldött levél is azonnal visszaérkezik, melyben azonban fontos információk lehetnek.Hírek, aktualitások

Ritmikus gimnasztika: MTK Budapest-siker a díjátadón

A ritmikus gimnasztikázók évzáró eseményét rendezték meg az Angyalföldi Láng Sportcsarnokban, ahol a 2017-es versenyévad kiemelkedő eredményeit díjazták.

Tovább...

Boldog születésnapot, Elnök úr!

A kétszeres olimpiai bajnok Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke, a Nemzet Sportolója, december 13-án töltötte be 64. életévét.
Boldog születésnapot, elnök úr!

Tovább...


Szövetségi versenyek

 • Országos bajnoskság
  I.-II. osztály junior, felnőtt
  időpont: Június 2-4.
  helyszín:
 • Budapest Bajnokság III. osztály
  minden kategória
  időpont: Június 10-11.
  helyszín: Mogyoródi Sportcsarnok
  Mogyoród, Gödöllői út 17.
 • Országos bajnoskság
  III. osztály minden korosztály
  időpont: szept 30 - okt 1.
  helyszín: Angyalföldi Sportcsarnok
  Budapest XIII. Rozsnyai u. 4.
 • Magyar Kupa (gyermek, serdülő)
  egyéni összetett és csapat
  időpont: Október 7-8.
  helyszín: Angyalföldi Sportcsarnok
  Budapest XIII. Rozsnyai u. 4.

Egyéb versenyek