Ügyfélfogadás változás

Kedves látogatóink! A vészhelyzet elmúltával vissztértünk a normális ügyfélfogadási rendhez (ahogy az a "Kapcsolat" menüpontban szerepel).
Irodánkban a következő időpontokban vagyunk személyesen elérhetők:
Kedd: 9:00 – 12:00
Szerda: 9:00 – 12:00
Csütörtök: 9:00 – 12:00


Fontos információ

Kedves Egyesületek, tagok és munkatársak!

Ezúton szeretnénk Önöket megkérni, hogy amennyiben a Szövetségnek címzett elektronikus levélre egy-két napon belül nem érkezik válasz, úgy telefonon legyenek szívesek érdeklődni.
Bizonyos levelező rendszerek esetében (főként freemail) a Szövetségbe küldött levelek nem érkeznek meg, illetve a Szövetség által küldött levél is azonnal visszaérkezik, melyben azonban fontos információk lehetnek.Hírek, aktualitások

Ritmikus gimnasztika: Újabb finálé csapatban

Újabb remek teljesítményt nyújtott a Farkas Júlia, Jurca Lilla, Urbán-Szabó Mónika, Mészáros Mandula Virág, Varga Lujza, Szabados Dóra összeállításban kiutazó felnőtt együttes kéziszer-csapat a ritmikus gimnasztikázók pamplonai Challenge Világkupáján, és bejutott a 3 szalag 2 labda fináléjába is.
A selejtezőkkel folytatódott a spanyolországi viadal. Wiesner Hanna és Lovász Luca buzogány és szalag gyakorlataikat mutatták be...

Tovább...

Ritmikus gimnasztika: Bravúr az együttes kéziszer-csapattól

Remekül teljesített a Farkas Júlia, Jurca Lilla, Urbán-Szabó Mónika, Mészáros Mandula Virág, Varga Lujza, Szabados Dóra összeállításban kiutazó felnőtt együttes kéziszer-csapat, amely 23.900 ponttal bejutott az 5 karika fináléjába a pamplonai Challenge Világkupán.

Tovább...