Ügyfélfogadási szünet

A kialakult járványhelyzet miatt a szövetség irodájában az ügyfélfogadás bizonytalan ideig szünetel. Személyes megjelenés kizárólag csak nagyon indokolt esetben, előzetes egyeztetést követően lehetséges.


Fontos információ

Kedves Egyesületek, tagok és munkatársak!

Ezúton szeretnénk Önöket megkérni, hogy amennyiben a Szövetségnek címzett elektronikus levélre egy-két napon belül nem érkezik válasz, úgy telefonon legyenek szívesek érdeklődni.
Bizonyos levelező rendszerek esetében (főként freemail) a Szövetségbe küldött levelek nem érkeznek meg, illetve a Szövetség által küldött levél is azonnal visszaérkezik, melyben azonban fontos információk lehetnek.Hírek, aktualitások

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Spanyolországban légióskodik

A spanyol ritmikus gimnasztika bajnokság fináléjában vendégszerepel a hétvégén az olimpikon Pigniczki Fanni, aki két szerrel mutat be gyakorlatot.
Az MTK Budapest rg-se pénteken utazik ki a megmérettetés helyszínéül szolgáló Valladoid városába. Az olimpikon...

Tovább...

Lendület az M4-en

Az novemberi Lendületben a felnőtt férfi és női tornászok csapatbajnokságai mellett a serdülő korosztállyal is foglalkozunk, továbbá egy igazi világsztár is a Lendület vendége volt. Az adás november 25-én, csütörtökön 15:30 órakor kezdődik az M4-csatornán.

Tovább...