Ügyfélfogadási szünet

A kialakult járványhelyzet miatt a szövetség irodájában az ügyfélfogadás bizonytalan ideig szünetel. Személyes megjelenés kizárólag csak nagyon indokolt esetben, előzetes egyeztetést követően lehetséges.


Fontos információ

Kedves Egyesületek, tagok és munkatársak!

Ezúton szeretnénk Önöket megkérni, hogy amennyiben a Szövetségnek címzett elektronikus levélre egy-két napon belül nem érkezik válasz, úgy telefonon legyenek szívesek érdeklődni.
Bizonyos levelező rendszerek esetében (főként freemail) a Szövetségbe küldött levelek nem érkeznek meg, illetve a Szövetség által küldött levél is azonnal visszaérkezik, melyben azonban fontos információk lehetnek.Hírek, aktualitások

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki csütörtökön indul az olimpiára

Pigniczki Fanni heroikus küzdelmének köszönhetően 21 év után újra szerepel magyar versenyző ritmikus gimnasztikában az olimpián. Az MTK Budapest kiválósága csütörtökön este edzője, Gelle Noémi társaságában indul az ötkarikás játékok helyszínére, Tokióba.
Felkészülésének utolsó állomása az izraeli Grand Prix-viadal volt, ahol értékes tapasztalatokkal gazdagodott.

Tovább...

Ritmikus gimnasztika: Kocsis első a junioroknál, Pigniczki negyedik a felnőtteknél

Az olimpiai kvótás Pigniczki Fanni remekelt a ritmikus gimnasztikázók izraeli Grand Prix-jének szerenkénti döntőiben, ahol negyedik, hatodik és nyolcadik helyezéseket szerzett, a junioroknál pedig Kocsis Evelin aranyérmes lett szalaggal...

Tovább...