Keleti Ágnes öt olimpiai aranyérme EB-ezüstérmes junior férfi csapat EB-bronzérmes junior női csapat Kocsis Evelin - ritmikus gimnasztika junior EB-bronzérmes Keleti Ágnes 100 éves Férfi csapat EB - hazaérkezés Női csapat EB - hazaérkezés


Hírek, aktualitások

Covid-19 információk

Legutolsó frissítés dátuma: 2021. május 4.


Aerobik Eb: Bali és az aerodance-csapat is Európa-bajnok

Remekelt a magyar felnőtt válogatott a pesarói aerobik Európa-bajnokság fináléiban: a férfi egyéni döntőben Bali Dániel maga mögé utasította a teljes mezőnyt, ezzel újabb Európa-bajnoki címet szerzett, aerodance-ben is a legjobbnak bizonyult a magyar egység (Farkas Balázs, Hajdú Kata, Goda Kamilla, Lőcsei Zoltán, Ökrös Janka, Ruzicska Vanessza...

Tovább...

Torna: Aranyvasárnap a férfiaknál

A csapatban Eb-bronzérmes Mészáros Krisztofer talajon és lólengésen, a junior Európa-bajnok Balázs Krisztián nyújtón és korláton szerzett aranyérmet Bukarestben, a RomGym Trophy viadalon, a mieink emellett további öt dobogós helyezéssel is gazdagodtak.
A férfi és a női szerenkénti döntőket rendezték a romániai megmérettetés zárónapján.

Tovább...

Aerobik Eb: Bronzérmes a junior aerodance csapat

A Görgényi Ilona, György Renáta, Balogh Gréta, Kovács Vivien, Szilágyi Lívia, Szücs Janka alkotta aerodance csapat 17.250 ponttal bronzérmet nyert a Pesaróban zajló junior és felnőtt aerobik Európa-bajnokságon a juniorok között.
A kontinensviadal záró napja a juniorok szerenkénti fináléivel vette kezdetét. A magyar delegáció női-férfi egyéni és vegyespáros kategóriákban nem volt érdekelt.

Tovább...

Aerobik Eb: Újabb három döntő, bronzérmek team rankingben

A felnőtt csoport, a junior vegyespáros és a felnőtt aerodance csapat is döntőbe került az aerobikosok pesarói felnőtt és junior Európa-bajnokságán, ahol már most két bronzérmet szereztünk, a team rankingben a juniorok és a felnőttek is harmadik helyen végeztek.

Tovább...

Szökkenő vándor a Sport televízióban

A Szökkenő vándor szeptemberi epizódja az akrobatikus tornával foglalkozik, méghozzá a Budapesti Acro Cup viadallal, amelyet immáron negyedik alkalommal rendeztek meg a fővárosban. Az adás szeptember 19-én, vasárnap délelőtt 11:15 órakor kezdődik a Sport1 csatornán.

Tovább...

Régebbi hírek

Szakágak

aerobik szakág

Aerobik

Szakági vezető: Dr. Csutora László
akrobatikus torna szakág

Akrobatikus torna

Szakági vezető: Vincze Gábor
férfi torna szakág

Férfi torna

Szakági vezető: Guczoghy György
gumiasztal szakág

Gumiasztal

Szakági vezető: Halász Tibor
mindenki tornája szakág

Mindenki tornája

Szakági vezető: Haisz Vanda
női torna szakág

Női torna

Szakági vezető: Dr. Kalmár Zsuzsanna
ritmikus gimnasztika szakág

Ritmikus gimnasztika

Szakági vezető: Körmendy-Ékes Judit