Keleti Ágnes öt olimpiai aranyérme EB-ezüstérmes junior férfi csapat EB-bronzérmes junior női csapat Kocsis Evelin - ritmikus gimnasztika junior EB-bronzérmes Keleti Ágnes 100 éves Férfi csapat EB - hazaérkezés Női csapat EB - hazaérkezés


FIG LICENCE KÁRTYA ELKÉSZÍTÉSÉNEK MENETE:
   Amennyiben FIG licence kártyát igényelnek a sportolónak, a következő feladatai vannak az egyesületnek:
   1. A Nyilvántartó rendszerben:
      • a Sportoló adatainál minden adatot ki kell tölteni,
      • a fényképet a kért formátumban feltölteni,
      • Az útlevelet a dokumentumokhoz feltölteni,

   2. A 2019. évtől az igénylés menete kibővült egy, a WADA által kötelezővé tett Anti-Dopping képzési modulba való regisztrációval, valamint a regisztráció utáni „e-learning” programon való részvétellel. A programon lépésről-lépésre végig kell menni, és lépéseket nem lehet kihagyni! A végén egy PDF formátumban bizonyítványt kap, melyet e-mailen a Torna Szövetségbe kell beküldeni. A WADA platform elérhető: https://adel.wada-ama.org

   3. A hungym@hu.inter.net e-mail címre írják meg, a versenyző nevét, egyesületét, valamint hogy FIG licence kártyát igényelnek részére. Ebbe a levélbe csatolják be a WADA bizonyítványt is! A WADA bizonyítvány nélkül a Szövetség a Licence iránti kérelmet nem fogadja be, mert a FIG oldalán az Igénylőlap letöltésének feltétele a WADA bizonyítvány megléte!

   4. A Szövetségben elkészítjük a FIG licence kérőlapot, melyet e-mailen elküldünk az egyesületnek.

   5. Az aláírt FIG Licence kérőlapot és az „Adatátadás 3. országba” nyomtatványokat aláírva, kitöltve kérjük a Szövetségbe visszajuttatni. Az Adatátadás 3. országba nyomtatvány itt lejjebb található:


Külföldi szövetségi versenyen résztvevőknek: „Adatátadási Nyilatkozat”

A sportoló nemzetközi versenyeken való részvételéhez a Magyar Torna Szövetség a sportoló adatait továbbítja a szervező országnak. Az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően Adatátadási Nyilatkozatot kell kitölteni.
Letöltés: ASZ-22. Harmadik országba adattovábbküldési nyilatkozat

Külföldi szövetségi versenyen kiskorú résztvevőknek: „Adatátadási Szülői Nyilatkozat”

A sportoló nemzetközi versenyeken való részvételéhez a Magyar Torna Szövetség a sportoló adatait továbbítja a szervező országnak. Az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kiskorú esetében Szülői Adatátadási Nyilatkozatot kell kitölteni.
Letöltés: ASZ-22-1. Harmadik országba adattovábbküldési szülői nyilatkozat


Kiskorúak „Szülői Hozzájárulási Nyilatkozat”

A Magyar Torna Szövetség versenyein való részvételhez szükségesek a sportoló adatai. Az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kiskorú esetében Szülői Hozzájárulási Nyilatkozatot kell kitölteni. Melyben a Szülőnek/Gondviselőnek kell nyilatkoznia.
Letöltés: ASZ-23. Szülői Hozzájárulási Nyilatkozat