Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna


Hírek, aktualitások

A Magyar Torna Szövetség vezetése 2020.03.17-től a jelenlegi magyarországi járványügyi helyzetre és a Magyar Sportok Házának kérésére való tekintettel azt a döntést hozta, hogy visszavonásig bezárja a szövetség irodáját, az csak elektronikus úton lesz elérhető.
Honlapunkon (www.matsz.hu) a kapcsolatnál megtalálható az összes irodai dolgozó mobiltelefon elérhetősége, továbbá a megszokott e-mail címeink továbbra is használatban vannak, minden dolgozónk elérhető azokon munkaidőben.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.
Dr. Magyar Zoltán – elnök
Altorjai Sándor – főtitkár

Felhívás a koronavírussal kapcsolatos kormányrendelkezések betartására.

Torna: A női válogatottnál első a biztonság

Új struktúrában, soha nem látott biztonsági intézkedések mellett folytatja a felkészülést a női tornászválogatott, amely a Központi Tornacsarnokban edz.
A koronavírus miatt szerte az országban bezártak a tornatermek, tornacsarnokok. Ebben a rendkívüli időszakban a felnőtt női tornászok is a biztonságot szem előtt tartva készülnek.

Tovább...

Torna: Állóképesség és erősítés a középpontban

A koronavírus miatt az utánpótláshoz hasonlóan a felnőtt férfi tornászok is egyénileg készülnek a továbbiakban otthon, de központi terv alapján - ezt Kovács István szövetségi kapitány árulta el.

Tovább...

Torna: Háromlépcsős felkészülés a női utánpótlásnál

A hölgyeknél az utánpótláskorú tornászok sem pihennek, háromfázisú rendszerben dolgoznak tovább - erről számolt be Draskóczy Imre, a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya.

Tovább...

Torna: Otthon készül az utánpótlás

A magyar tornászoknál az utánpótlás korosztály sem lazíthat, így a fiatalok személyre szabott edzéstervek alapján folytathatják a felkészülést otthon, többen még kisebb szerekkel is rendelkeznek - erről Puskás Jenő utánpótlás-szövetségi kapitány számolt be.

Tovább...

Lendület az M4-en

A Lendület márciusi adásának felvételei még a kormányrendelkezések előtt készültek, így bepillantást nyerhetünk az Eb-bronzérmes Vecsernyés Dávid, valamint a női válogatott edzéseibe és ellátogatunk az MTK-Budapest ritmikus gimnasztikázóihoz is. Az adás csütörtökön 13:55 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.

Tovább...

Régebbi hírek

Szakágak

aerobik szakág

Aerobik

Szakági vezető: Dr. Csutora László
akrobatikus torna szakág

Akrobatikus torna

Szakági vezető: Vincze Gábor
férfi torna szakág

Férfi torna

Szakági vezető: Guczoghy György
gumiasztal szakág

Gumiasztal

Szakági vezető: Halász Tibor
mindenki tornája szakág

Mindenki tornája

Szakági vezető: Haisz Vanda
női torna szakág

Női torna

Szakági vezető: Dr. Kalmár Zsuzsanna
ritmikus gimnasztika szakág

Ritmikus gimnasztika

Szakági vezető: Körmendy-Ékes Judit