Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Makra és Kovács négy szeren a pódiumon

Szerző: matsz - 2016-05-31 22:12:43


Jól szerepelt a Böczögő Dorina, Csányi Julianna, Divéky Luca, Kovács Zsófia és Makra Noémi összetételű női válogatott a tornászok berni női Európa-bajnokságának pódiumedzésén.

A női válogatott a berni EB helyszínén

Draskóczy Imre szövetségi kapitány tájékozatása szerint a magyar csapat a 3. csoportban gerendán kezdett. A pódiumedzésen mindenki tudásának megfelelő gyakorlattal adott elő, a riói tesztversenyen olimpiai kvótás pontszámot szerző versenyzők, Makra Noémi és Kovács Zsófia mind a négy szeren bemutatkozott, és indul is mindenhol a csütörtöki kontinesviadalon. Mint ismeretes, a két versenyző számára dupla téttel bír az Eb, ugyanis itt dől el, hogy ki utazik a riói ötkarikás játékokra.

A kapitány azt is elmondta, a szerekkel nincs probléma, így most nem kellett plusz időt szánni az átállásra. A Böczögő Dorina, Csányi Julianna, Divéky Luca, Kovács Zsófia és Makra Noémi alkotta együttesre szerdán egy átmozgató tréning vár, a tesztversenyesek viszont kétszer edzenek.

Szerdán a Fehér Nóra, Jakab Noémi, Katona Barbara, Szabó Mónika és Szujó Dorka összetéttelű junior csapat már versenyzik Svájcban.

2016 májusi hírek

Hírarchívum