Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Kisbusz Békéscsabának a MATSZ-tól

Szerző: matsz - 2014-01-09 20:48:01


Békéscsabai tornászok a MATSZ-tól kapott kisbuszban

A Magyar Torna Szövetség ünnepélyes keretek között egy új kisbuszt adott át Békéscsabán a Torna Club Békéscsabának, ahol jelenleg a legjobb hazai női tornászok, Makra Noémi és Böczögő Dorina is készülnek.

A hófehér, kilencszemélyes Opel Vivaro a békéscsabai tornászokat szolgálja majd, vasárnap már tesztelhetik is, amikor edzőtáborba viszik a sportolókat. Az ünnepségen Dr. Magyar Zoltán elnök adta át a járművet, amelyet a kis tornászok azonnal ki is próbáltak, Böczögő Dorina pedig már vezette is a helyszínen, az olimpikon élvezte a nagy autót. A MATSZ elnöke külön köszönetet mondott a kormánynak is, hiszen az állami támogatás miatt kerülhetett a nullkilométeres kisbusz Békéscsabára, amely hatalmas segítséget jelent egy olyan tornászműhelynek, amely már annyi olimpián is sikeres versenyzőt nevelt ki.

Dr. Magyar Zoltán, MATSZ-elnök:
A jármű csak egy része annak a segítségnek, amelyet nyújtani tudunk: a közelmúltban öt békéscsabai edző bérét vettük át, edzőtáborok, versenyek részvételét tudjuk majd finanszírozni, mindez köszönhető az állami támogatásnak. A békéscsabaiak nagyon hálásak is voltak, óriási segítség ez számukra.
Dr Magyar Zoltán a boldog békéscsabai tornászok körében

2014 januári hírek

Hírarchívum