Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Közönségdíj az év legnépszerűbb magyar sportolójának!

Szerző: matsz - 2012-11-30 11:08:22


Idén ötvenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, melyen az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. az_ev_legjobb_sportoloja_lobo

A szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.A december 1 és 10 között zajló közönségszavazáson az első fordulóból a több mint 8000 voks összegzése alapján továbbjutott húsz sportoló közül kerül majd ki az idei év legnépszerűbb sportembere.

polo_london2012-1Hogyan szavazhat? Nem kell mást tennie, mint ellátogatni a http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas oldalra, és e-mail címének megadása után ott szavazhat kedvenc sportolójára, majd a válaszlevélben megerősíti voksát (egy e-mail címről csak egy szavazatot fogad el a számítógép!).

A közönségszavazás keretében három szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyzőjelenlétében kisorsolunk két db VIP belépőt a december 20-i vacsorával egybekötött Sportcsillagok gálára (120.000Ft értékben), egy 50.000Ft értékű wellness ajándékutalványt és egy emlékpólót, melyet valamennyi londoni érmesünk kézjegye díszít.

Az eredményhirdetésre december 20-án, a Sportcsillagok Gálaestjén kerül sor, melyet a Duna Televízió élőben közvetít.

2012 novemberi hírek

Hírarchívum