Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Fókuszban Baku, Berkinek pedig a rehabilitáció

Szerző: matsz - 2015-04-29 07:25:37


Megkezdte a felkészülést a júniusi bakui Európai Játékokra a Dudás Norbert, Szabó Nándor, Babos Ádám, tartalék: Selmeczi Bánk alkotta férfi felnőtt válogatott a budapesti Tornacsarnokban, ahol vállműtéte után hat héttel már Berki Krisztián is elkezdett erősíteni.

Kovács István szövetségi kapitány tájékoztatása szerint a négy tornász Laufer Béla, Janik Pál és Kerekes Zsombor edzők irányításával napi két edzéssel készül a megmérettetésre. Már az olimpiai bajnok Berki Krisztián is a Tornacsarnokban edz, a kapitány tájékoztatása szerint a világbajnok már erősít, ám ez még inkább gyógytorna jellegű. Vállát hat hete műtötték, a speciális munka elkezdéséhez ki kell várni a nyolc hetet. Az úszás, a vízi gyógytorna és az egyéb kezelések továbbra is a rehabilitáció részét képezik.

A férfi tornászok a hét végén is a szerekhez lépnek, a felnőttek közül Dudás Norbert és Kardos Botond, az ifiknél az EYOF-ra készülő Boncsér Krisztián, Földes Márton és Csorvási Soma vesz részt a nemzetközi portugál versenyen.

2015 áprilisi hírek

Hírarchívum