Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna

Lendület az M4-en

Szerző: matsz - 2015-07-31 22:28:19


Vasárnap 15.45 órától már az M4 csatornán is látható a torna. Lendület címmel minden hónap végén magazinműsorral jelentkezik a Magyar Torna Szövetség az új sportcsatornán.

Adásonként újabb és újabb kulisszatitokba avatjuk be a nézőket, különböző, modern megjelenésű rovatok segítségével. Az Egy nehéz napban egy-egy verseny összefoglalója kerül bemutatásra, a mezőny legjobbjának portréja az Ászok ászában látható, a Különvéleményben Dr. Magyar Zoltán, a MATSZ elnöke, a Nemzet sportolója mondja el véleményét. Az ígéret földjében az adott verseny, korosztály mezőnyéről egy-egy edző útmutatásával kapunk bővebb tájékoztatást. A tökéletes mozdulatban egy-egy szerrel ismerkedhetnek meg közelebbről a nézők, méghozzá olyan formában, hogy több, speciális kamerahelyzetet is használva a szer specilistája is bemutatót tart. És hogy az egyesületek, szakosztályok se maradjanak ki, jön a Ha én egyszer ezt a klubról elmesélem. Mindez a MATSZ sajtófőnöke, Kaszala Claudia tolmácsolásában. A Sport televízióban természetesen továbbra is folytatódik a közkedvelt Szökkenő vándor és a versenyek összefoglalói is.

A Lendület első adásra - amelynek középpontjában a fiú ifi és kadett szerenkénti országos bajnokság áll - július 27-én 15 órakor került sor, a műsornak havonta további két ismétlése lesz.

2015 júliusi hírek

Hírarchívum